Antet
Catalog produse

Politica de retur

Politica de retur


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000, cu respectarea conditiilor de mai jos. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Mulier Trading Company S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.


Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport (contravaloarea transportului initial va fi scazuta din suma ce trebuie returnata). Pentru colete livrate in Bucuresti, se va scadea suma de 12.99 lei iar pentru cele livrate in orice alt oras din tara, suma de 14.99 lei, pentru livrarile standard, iar pentru cele cu kilometri suplimentari, suma este cea trecuta pe factura. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.


Conform legislatiei generale comune privind transferul dreptului de proprietate asupra bunurilor, aplicata in Romania, produsul este in totala ta responsabilitate pana in momentul in care ajunge la noi.


Atentie! Nu primim colete cu plata ramburs.


Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE chilotii, body-urile, bodystocking-urile sau seturile care contin chiloti sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.


Ca exceptie de la regula de mai sus, acceptam spre retur orice produs din categoria COSTUME DE BAIE, atat timp cat nu prezinta urme de folosire (urme de machiaj, deodorant, decolorari sau alte urme de purtare), are tipla de protectie intacta si ambalajul este in stare buna. 


O.G. 130/2000 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica care achizitioneaza, utilizeaza sau consuma produse ori beneficiaza de prestarea unor servicii, in afara activitatii sale profesionale, in baza unui contract incheiat cu un comerciant.


Pasii ce trebuie urmati pentru a returna un produs:

1. Verifica ca produsul tau sa aiba etichetele si ţipla de protecţie intacte, fara urme de purtare sau fara sa fie deteriorate sau murdare.

2. Trimite-ne un e-mail pe adresa contact@mulier.ro cu numele tau, contul tau bancar, numarul comenzii, produsul comandat si numarul AWB-ului (il gasesti pe plicul in care a venit produsul).

3. Notificarea de mai sus trebuie facuta in maximum 5 zile calendaristice de la data primirii coletului. Dupa aceasta, ai inca 5 zile calendaristice pentru ca acesta (coletul) sa ajunga la noi.

    Atentie! Coletul trebuie sa ajunga inapoi in maximum 10 zile lucratoare de la data receptionarii acestuia, de aceea recomandam sa folositi acelasi curier cu care a fost livrat coletul! 

4. Toate costurile pentru retur vor fi suportate de dumnevoastra. In cazul in care ati primit alt produs decat ati comandat, costurile tur-retur vor fi suportate de Mulier Trading Company S.R.L. 

5. Dupa ce produsul a ajuns la noi iar punctele 1 si 3 au fost respectate, Mulier Trading Company S.R.L. va inapoia cumparatorului, in maximum 30 de zile, in contul bancar indicat de acesta, valoarea comenzii, din care se vor scadea cheltuielile generate initial pentru transport (valoarea acestora se gaseste pe factura).

Va multumim!

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cauti ceva?
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Nu uita sa te abonezi

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Website detinut de Mulier Trading Company S.R.L, CIF: 31470916, Reg.Com: J40/4550/2013
Capital social: 20000 lei; Adresa: Bucuresti, Sector 1, Bulevardul Ion Mihalache 42-52

mulier.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.