Cel mai ieftin transport de pe piata lenjeriei intime din Romania

good_business

Update! Pentru ca am semnat un contract cu Cargus Curier, s-au modificat tarifele nationale :D (de la 16.99 lei la 14.99 lei)

Mulţumită amabilităţii echipei FanCourier, astăzi, 1 noiembrie 2013, ne putem lăuda cu cele mai mici tarife pentru livrările în Bucureşti şi în ţară dintre toate magazinele online de lenjerie intimă din România.

 

Astfel, am fructificat parteneriatul de succes pe care îl avem cu cei de la FanCourier şi îl transpunem în următoarele tarife:

 

- doar 12,99 lei orice livrare în Bucureşti, taxa de ramburs fiind inclusă, livrare în 24 ore;

- doar 16,99 lei 14.99 lei orice livrare în Ţară, taxa de ramburs fiind inclusă, livrare în 24-48 ore în toate localităţile care se află în aria de acoperire;

 

Totodată, din informaţiile noastre, în curând, nu vor mai exista prea multe localităţi în afara ariei de acoperire Fan Courier.

 

Lucrăm întotdeuna la toate aspectele business-ului nostru, pentru a vă oferi cele mai bune produse şi cele mai mici preţuri şi taxe!

 

Vă mulţumim!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>