Articol despre mulier.ro apărut în ziarul online libertatea.ro

Simona Traşcă a pozat CU SÂNII LA VEDERE! Uite cu ce fotografii fierbinţi se laudă | FOTO

Simona Traşcă nu a stat degeaba în aceste zile, în care mai toate vedetele au profitat de mare şi de soare. Pamela de România, aşa cum este cunoscută, a realizat un pictorial mai fierbinte decât nisipul de pe plajă.

Simona a devenit imaginea unei firme de lenjerie şi a realizat o şedinţă foto incendiară. Blonda a îmbrăcat piese extrem de sexy, îndrăzneţe şi transparente în zona bustului, astfel că toţi admiratorii s-au putut delecta cu imagini fierbinţi. Mai ales după ce Simona a postat imaginile şi pe Facebook, pentru amicii ei virtuali.

 

“Ştiţi că eu nu stau prea mult până să apar cu câte un set de fotografii sexy. De această dată, am pozat pentru un brand de lenjerie pentru femei şi mi-a plăcut foarte mult. Am acceptat să colaborez cu ei, pentru că au produse de calitate bună. Rezultatul e minunat, spun eu. M-am simţit extraordinar la şedinţa foto. A fost destul de solicitant, dar a meritat din plin. Oricum, în curând urmează să apar cu o altă surpriză, pentru vară, plajă şi baie în mare. Abia aştept”, ne-a mărturisit Simona, care a vrut să păstreze misterul asupra următoarei apariţii.

 

Mai mult: Simona Traşcă a pozat CU SÂNII LA VEDERE! Uite cu ce fotografii fierbinţi se laudă | FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>